Μαίρη Παπαδοπούλου
Profiles

Μαίρη Παπαδοπούλου

Ιδιοκτήτρια των σχολών χορού Bailar con Maria από το έτος 2004 ενώ έχει διατελέσει και διοργανώτρια πανελλήνιων και παγκόσμιων αγώνων χορού. FULL MEMBER του I.D.T.A

Βλάσης Νικόλαος
Profiles

Βλάσης Νικόλαος

Το 2012 στο Τορίνο της Ιταλίας παίρνει την 7η θέση στην κατηγορία 5dance International Open Latin ανάμεσα στα καλύτερα κ πιο καταξιωμένα ζευγάρια στον κόσμο! Ταξιδεύει στο εξωτερικό και δέχεται μαθήματα από τους καλύτερους προπονητές και δασκάλους στον κόσμο!

Αγγελική Δουλιώτη
Profiles

Αγγελική Δουλιώτη

Έχει ασχοληθεί από μικρή ηλικία με ενόργανη γυμναστική, με παραδοσιακούς χορούς όπου δίδασκε για κάποιο χρονικό διάστημα, λάτιν (International style), street jazz, commercial και φυσικά το hip hop όπου είναι και το είδος διδασκαλίας της.

Βάσια Γερασίμου
Profiles

Βάσια Γερασίμου

Κάτοχος των διπλωμάτων Certificate of Ballet Teaching Studies  της Royal Academy of Dancing (RAD),D.D.I  και D.D.E. του Imperial Society of Teachers of Dancing για το μοντέρνο χορό. Διδάσκει από το 2005 μεταδίδοντας την αγάπη της προς το χορό.

Έφη Χορμόβα
Profiles

Έφη Χορμόβα

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία Professional Latin για τις χρονιές 2016 και 2017. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και μαθήματα με τους καλύτερους χορευτές στον κόσμο!

Ιζαμπέλλα Καρκαρασβίλλη
Profiles

Ιζαμπέλλα Καρκαρασβίλλη

Η χορευτική της πορεία ξεκίνησε στα 13 της χρόνια με Latin flamenco και σύγχρονο. Ήταν επίσης αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στον Πανελλήνιο Σύλλογο Αθλητισμού Ελλάδας.